Bemanning

Om du är intresserad av att vara med i verksamheten på fågelstationen kan du anmäla ditt intresse med formuläret som finns härnedan.  Fyll i uppgifter för alla personer som anmäls om det är fler än en. Uppgifterna lämnas också vidare till Studiefrämjandet då verksamheten bedrivs så att vi genom dem kan få vissa bidrag. Intresseanmälan kan göras redan i december för nästkommande år men inga bokningar bekräftas förrän i tidigast i januari. Du kan följa det aktuella bemanningsläget i kalendern härnedan.

En förutsättning för att stationen ska vara öppen är att det finns en stationschef med stor vana för aktuell vecka. Innan detta är klart kan vi inte bekräfta några andra deltagare. Förutom denna får 1-4 assistenter plats i vårt stationshus. Vi prioriterar assistenter med erfarenhet från ringmärkning och verksamhet vid fågelstation men ofta kan vi också ta emot någon nybörjare på området som får lära upp sig i verksamhetens olika områden. Arbetet som assistent innebär bl. a. att hantera fåglar vid fångstnät och burar, att föra protokoll, registrera data m m. Saknar du erfarenhet får du en introduktion av stationschefen eller andra kunniga deltagare.

Då fågelstationen drivs ideellt och inte får några direkta stöd tar vi tacksamt emot bidrag från dig som deltar i vår verksamhet eller som ändå vill stödja den. Vi ser också gärna att du som deltar i stationens arbete blir medlem i GOF, Göteborgs Ornitologiska Förening.

Skulle du inte lyckas anmäla dig med formuläret, är du välkommen att kontakt Dennis Kraft, epost: dennis.kraft@gof.nu

Intresseanmälan

  Medlemskap i Göteborgs Ornitologiska Förening

  Bidrag

  Då fågelstationen drivs ideellt och inte får statligt stöd tar vi tacksamt emot bidrag från dig som deltar i vår verksamhet eller bara vill stödja den. Detta gör du genom att sätta in valfritt belopp på swish 123 544 2892 eller pg 411694-3.

  ____

  Godkänner du att vi på Nidingens fågelstation lagrar dina uppgifter för att vi ska kunna kontakta dig?

  ____

  Dataskyddsförordningen (GDPR)